Home > Onze voordelen

A&B/CCI DAMESMODE – 6 VOORDELEN OM BIJ ONS TE WINKELEN!

Als één van de weinige modezaken in Eindhoven is A&B/CCI Damesmode gespecialiseerd in de betere merken voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. 

 Dé 50+ damesmode speciaalzaak in Eindhoven
Steeds méér modezaken ‘verjongen’ en houden geen rekening met de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. A&B/CCI Damesmode richt zich juist op u en dat is bij het samenstellen van onze collectie dan ook altijd ons uitgangspunt!

✓ Topmerken collectie
Gespecialiseerd in de betere merken voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. Een vlotte collectie met modieuze kleding en een geweldige pasvorm.

✓ Goed bereikbaar & gratis parkeren
Ontspannen winkelen begint met het ontspannen bereiken van uw bestemming. A&B/CCI Damesmode is goed bereikbaar vanuit meerdere belangrijke verkeersaders en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

✓ Altijd goede service & gepast advies
Ouderwets gezellig en vrijblijvend winkelen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Onze ervaren kledingadviseurs maken uw bezoek zo aangenaam mogelijk en helpen u graag bij het kiezen van uw gewenste outfit.

✓ Coupeuse service
Uw kleding wordt tegen geringe vergoeding waar nodig op maat gemaakt. En dat binnen 3 tot 5 werkdagen. U kunt ook met uw huidige kleding bij onze ervaren coupeuses terecht voor coupeusewerk.

✓ Altijd voordeel met onze klantenkaart
Met de A&B/CCI Damesmode klantenkaart krijgt u bij iedere aankoop kortingstempels. Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers of ontvang duw persoonlijke klantenkaart automatisch bij uw eerste aankoop.